diumenge, 30 d’octubre del 2016

CONSTÀNCIA

Quasi deixats enrera tots els mals, ara toca remuntar poc a poc. Toca entrenar tres o quatre cops per setmana. Com abans. Toca constància. Rutina. Toquen dies de sortides sense estrés, sense buscar ritmes alts (si això és possible quan hi ha segments Strava pel mig). Toca fer bicicleta també. Toca anar fent per un dia adornar-me que estic faig  força distància sense arribar mort a casa. Llavors tornaré a mirar el rellotge. 

He canviat de casa i les Gavarres queden un pèl més lluny. No massa més però si cap a un quilòmetre més endins de la ciutat. Tocarà primer creuar semàfors i carreteres i vigilar cotxes per després poder començar a fer muntanya. Ara per ara, estic anant per les Hortes de Santa Eugènia. Pla com una mala cosa però encara no les tinc avorrides perquè no hi he anat repetidament. Però suposo que ja arribarà. Llavors sí o sí, tocarà, de nou, fer Gavarres. Corriols impossibles. Arribar a casa ensangonat de braços i cames per culpa de branques espinoses a banda i banda del camí. Suat i rient.

Cursa de Muntanya de Girona 2014 (27km). Foto: Josep Carreras.
Per fer net de tot, he decidit no apuntar-me a la Cursa de Muntanya de Girona (20 de novembre). Fa ràbia perquè en tenia moltes ganes. Però vull tornar a córrer competint net de dolors. Ja prou d'arribar cascat a meta patint des de la meitat de la cursa per una molèstia. 


Marató de l'Ardenya 2014 (43km). Foto: Merrell.
La il·lusió seria poder anar a l'Ardenya (10 de desembre), veuríem quina distància. Però la primera cita que em marco és la Hivernal de Campdevànol (19 de febrer). Ja veuria també en quina distància. Tinc bons records d'aquella cursa. 

Hivernal de Campdevànol 2015 (20km). Foto: Merrell.