dilluns, 27 de juny del 2016

A CÀMERA LENTA

Mica a mica segueixen les sortides curtes. Algunes amb cert desnivell.  Encara vaig a càmera lenta perquè he perdut tot el ritme que tenia, però almenys puc estirar les cames. Aquests dies hi ha molts tallafocs, algun carril bici i alguna sortida per la muntanya, una de les quals amb en Jordi. Hi ha hagut alguna visita als Pirineus i tot. Una al Gra de Fajol per la Coma d'Orri amb en Dani B. veient passar els corredors de l'Emmona, amb l'Eric Moya al cadavant, i una segona també a la zona de Vallter, on amb tot un grapat de companys del Club vam passar pel Gra de Fajol petit i gran, el Bastiments i el Pic de la Dona. Entre els animals de davant hi havia en Coma, en Toti i en Canimas, que només vaig veure a la sortida.  
Els que anàvem més lents vam tenir la sort que la Tina Bes ens va esperar i va aconsellar-nos sobre com fer servir els bastons i com aprofitar els peus quan corres. Sí, així de simple. Posar bé els peus i el cos. De passada, la marca Dynafit ens va deixar provar unes vambes i va venir a correr amb nosaltres en Marc Pinsach, com a "imatge" de la marca. Jo vaig provar les Feline i realment van anar-me molt bé. Aquí unes fotos el dia del test de Dynafit amb el Club:







Aquí unes fotos amb en Dani:

 
De moment segueixo sense objectiu de res. Només evitar que encara perdi més ritme i aconseguir que els dolors al peu i, sobretot a l'esquena - que és una part vital-, acabin desapareixent d'una vegada. Sembla que tot va aminorant i que els ritmes van pujant lentament. Paradoxal, jeje. Però no és tant lent. Tant... que desespera. Veus els companys que van a aquesta i a aquella cursa i jo... frenant-me. És el que toca. 

Ah! També he anat algun dia a les pistes d'atletisme del GEiEG a fer unes voltes.